FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord huldigt Van Persie en Van Marwijk

Feyenoord grijpt het thuisduel met Heracles Almelo aan voor een huldiging. De UEFA Cup-winnaars van 2002 worden tien jaar na dato in het zonnetje gezet.

Onder andere Robin van Persie heeft toegezegd aanwezig te zijn. Ook bondscoach Bert van Marwijk, Paul Bosvelt en Bonaventure Kalou keren komende woensdag even terug in De Kuip. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Pierre van Hooijdonk (vakantie) en Jon Dahl Tomasson (duel met Excelsior, waar hij assistent-trainer is) ontbreken. Ebi Smolarek, Johan Elmander, Shinji Ono, Brett Emerton en Glenn Loovens hebben eveneens verplichtingen bij hun club.

“We hebben iedereen aangeschreven, maar sommige jongens kunnen niet vanwege vakanties of omdat ze zelf moeten spelen”, zegt woordvoerder Gido Vader in Voetbal International. “We hopen niettemin veel jongens van dat elftal te ontvangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *