FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Nathan Ake talent van het jaar bij Chelsea’

Champions Leaguefinalist Chelsea heeft Nathan Aké (17) uitgeroepen tot ’Scholar of the Year’, het talent van de jeugdopleiding. De uitverkiezing van Aké is opmerkelijk, omdat de Nederlander pas een jaar in Londen voetbalt. Hoewel hij nog niet tot de oudste lichting behoort, speelt hij wel in het hoogste jeugdteam.

Dit is een prachtige prijs”, zegt de oud-speler van Feyenoord, die inmiddels vast met de reserves traint en speelt en op de trainingen regelmatig aansluit bij het eerste. „Ik voel me heel erg thuis bij Chelsea, geniet het vertrouwen van iedereen en kon daardoor mijn eigen spel spelen. Ik leer hier veel.”

De jeugdspelers van Chelsea worden beoordeeld op hun prestaties op trainingen en in wedstrijden, plus hun houding op en buiten het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *