FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Burgemeester Amsterdam: ‘Ben Feyenoord zeer dankbaar’

Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam, betitelde een kampioenschap van Ajax bij FC Twente als een rampscenario. Dit feestje ging echter niet door, omdat Feyenoord van AZ won in Rotterdam.

De burgervader van de Nederlandse hoofdstad was blij dat Ajax nog geen officieel kampioen is geworden. “Dit is het ideale scenario. Twee keer winnen en twee keer feest, maar het echte kampioensfeest pas na woensdag”, zei Van der Laan tegen De Telegraaf. “Ik ben Feyenoord heel dankbaar. Ik vind het ook heel leuk, dat Ajax en Feyenoord weer eens eerste en tweede staan. Dat is lang geleden.”

Van der Laan hoopte niet op een kampioenschap van Ajax tijdens koninginnenacht, omdat het dan volgens hem wel eens veel te druk konden worden in de binnenstad van Amsterdam. Dit bleek niet het geval en Ajax kan woensdag alsnog officieel kampioen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *