FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ron Vlaar wil bij het EK zijn

Ron Vlaar staat momenteel tweede met Feyenoord, de verdediger kijkt echter ook al over het huidige seizoen heen. Hij hoopt op deelname aan het EK in Polen en Oekraïne, hij wil er ‘gewoon’ bij zijn.

“Ik ben in een fase gekomen dat alleen uitgekozen worden niet meer genoeg voor me is, zegt de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met De Telegraaf. “Ik wil er gewoon bij zijn op het EK. Daar moet alles voor wijken. Ik leef en train er op een ongelooflijke manier voor. We presteren in deze fase optimaal. Ik plaats elke keer de lat hoger voor mijzelf.”

De voormalig speler van AZ speelde tot nu toe vijf interlands voor Oranje. Eind februari speelde de centrale verdediger zijn laatste interland, negen minuten voor tijd kwam hij als invaller in het veld tijdens het treffen tussen Engeland en Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *