FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti had graag afscheid genomen van Het Legioen’

John Guidetti rekent erop dat hij zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. De topscorer van de Rotterdammers komt door ziekte dit seizoen niet meer in actie.

Bovendien is het nog maar de vraag waar Guidetti na de zomer speelt. De jongeling is eigendom van Manchester City en na zijn succesvolle periode in Rotterdam-Zuid, waar hij twintig keer scoorde, is het niet uitgesloten dat hij volgend seizoen bij een grotere club speelt.

Guidetti treurt in gesprek met Voetbal International om het mislopen van zijn afscheid van het Feyenoord-publiek. “Het is triest. Heracles was mijn laatste thuiswedstrijd geweest, waarin ik afscheid had willen nemen van het Feyenoord-publiek. Dat me dat wordt ontnomen, doet pijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *