FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel bekeek Scapuzzi als alternatief voor Guidetti

Martin van Geel was maandagmiddag te gast in Manchester om met de clubleiding van Manchester City te praten over John Guidetti. Bovendien was de technisch directeur te gast bij een wedstrijd van het beloftenelftal van de Engelse topclub en keek hij met extra aandacht naar aanvaller Luca Scapuzzi.

Voor de 21-jarige Scapuzzi geldt hetzelfde als voor Guidetti. De aanvaller wordt gezien als groot talent, maar komt door de grote concurrentie nauwelijks aan spelen toe. Zodoende bekijkt Feyenoord de mogelijkheid om de aanvaller naar Rotterdam te halen.

De 1m82 lange Italiaan deed het overigens goed in een wedstrijd tegen KV Mechelen. Hij zou twee van de drie Engelse doelpunten voor zijn rekening nemen. Later op de avond was Van Geel te gast bij de derby tegen Mancheser United en zag hij City met 1-0 winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *