FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Dirk Kuyt hoog op het lijstje van HSV’

In navolging van Frank Arnesen heeft manager Thorsten Fink van HSV te kennen gegeven dat hij Dirk Kuijt graag naar Hamburg haalt. Het is waarschijnlijk dat de 31-jarige Nederlander aan het einde van het seizoen vertrekt. Met HSV komt er nu interesse uit Engeland zelf, Duitsland, Nederland en Italië. Recent werd nog bekend gemaakt dat de kans op een overstap naar Feyenoord klein is.

HSV speelde zich veilig van degradatie en is nu bezig met volgend seizoen. Technisch directeur Frank Arnesen sprak eerder al over Kuijt, nu volgt Fink hem. “Hij is een klasse speler en een ongekende vechter”, zei Fink over Kuijt. “Zijn kwaliteiten staan buiten kijf.” Fink liet zelf weten dat hij al enige tijd een groot bewonderaar is van Kuijt. Dit meldde hij tegen tabloidkrant The Sun.

Arnesen sprak zich eerder ook al uit vóór een transfer van Kuijt naar HSV in de zomer. “Hij is fysiek nog altijd enorm sterk en hij is een echte teamspeler. Hij heeft een geweldige houding”, zei de voormalig technisch directeur van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *