FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Clasie kan niveau Oranje aan’

Ronald Koeman heeft opnieuw veel lof over voor middenvelder Jordy Clasie. Volgens de trainer van Feyenoord doet Clasie niets onder voor een aantal andere controlerende middenvelders bij het Nederlands elftal. Volgens Koeman verdient Clasie dan ook een kans bij Oranje.

“Hij is balvast, ziet altijd een oplossing, is steeds slimmer geworden in de duels en is qua conditionele inhoud heel erg vooruitgegaan”, aldus de trainer van Feyenoord. “Hij maakt een fantastische ontwikkeling door.”

“Volgens mij zijn de mensen die hem nu in verband brengen met Oranje niet opportunistisch, want Jordy laat al maandenlang zien een zeer hoog niveau te kunnen halen. In zijn tweede seizoen bij Feyenoord moet hij zich verder zien te ontwikkelen. Als hem dat lukt, zal dit niet zijn laatste club zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *