FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luca Scapuzzi volgend jaar niet naar Feyenoord

Martin van Geel bracht begin deze week een bezoek aan Manchester City. De technisch directeur van Feyenoord zou daar onder meer zijn om Luca Scapuzzi te bekijken, maar Van Geel zegt dat Feyenoord geen interesse heeft in de 21-jarige Italiaan.

Scapuzzi kwam tweemaal tot scoren bij de beloften van Manchester City. “Ik was ook niet speciaal voor hem bij die wedstrijd aanwezig”, zegt Van Geel tegen het Algemeen Dagblad. “Scapuzzi deed wel mee, maar was één van de minste spelers. Hij is niet in beeld bij ons en speelt volgend seizoen ook niet in de Kuip.”

Van Geel bezocht de wedstrijd tussen de tweede elftallen van Manchester City en KV Mechelen. “En ik heb een paar zeer interessante spelers gezien”, aldus de technisch directeur. Feyenoord huurt dit seizoen John Guidetti van Manchester City. Van Geel sprak met de clubleiding over de Zweed. “Over zijn toekomst is nog altijd geen beslissing over genomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *