FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel zag voldoende ‘interessante’ spelers bij City bezoek

Martin van Geel was afgelopen week op bezoek bij Manchester City om de voortgang van John Guidetti te bespreken. De technisch directeur maakte ook van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan het beloftenelftal van de steenrijke Engelse club.

“En daar ik heb een paar zeer interessante spelers gezien”, zegt Van Geel woensdag tegen het Algemeen Dagblad. Geruchten deden de ronde dat Van Geel met extra interesse naar de 21-jarige Italiaan Luca Scapuzzi keek, maar dat is volgens Van Geel niet aan de orde.

“Ik was ook niet speciaal voor hem bij die wedstrijd aanwezig. Scapuzzi deed wel mee, maar was één van de minste spelers. Hij is niet in beeld bij ons en speelt volgend seizoen ook niet in de Kuip”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *