FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Verdiende titel voor Ajax’

Ronald Koeman kan vrede hebben met het kampioenschap van Ajax. De trainer van Feyenoord feliciteerde Ajax woensdag in Rotterdam na afloop van het treffen tussen Feyenoord en Heracles (4-1) met de Nederlandse voetbaltitel.

Koeman sprak van een verdiende titel voor Ajax: “Als je dertien keer op rij wint, is de landstitel dik verdiend en zeker ook gegund van mijn kant.” De trainer gaf zijn collega, Frank de Boer, complimenten: “Niemand gaf bij de winterstop nog één cent voor de titelkansen van Ajax. Dat maakt het extra knap. Frank de Boer is in roerige tijden rustig gebleven.”

“Je hebt hem eigenlijk nooit over de bestuurlijke perikelen gehoord. Hij heeft alles zoveel mogelijk weg gehouden bij zijn spelers. Dat is een groot compliment waard. Hij heeft het heel goed gedaan. Geniet ervan, zou ik hem willen zeggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *