FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bakkal: ‘Champions League beslissend voor mijn keuze’

Otman Bakkal weet nog niet of hij ook komend seizoen in De Kuip te bewonderen is. De middenvelder van Feyenoord speelde woensdag tegen Heracles Almelo waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het stadion van de Rotterdammers.

De PSV-huurling is na dit seizoen transfervrij en aast op een buitenlands avontuur. Feyenoord speelt volgend seizoen wellicht Champions League. “Dat is natuurlijk een mooie uitdaging, maar het betekent niet dat ik dan per se in De Kuip blijf”, zegt Bakkal tegen De Telegraaf. “Ik zal de Champions League zeker laten meewegen in mijn keuze. Het past goed in het hele toekomstplaatje dat ik in mijn hoofd heb.”

Bakkal was bij PSV nog op een zijspoor beland. “Het is best wel bizar eigenlijk. In augustus wist ik nog niet dat ik bij Feyenoord zou gaan spelen. Toen het eenmaal zo ver was, had ik nooit verwacht dat we vlak voor het einde van het seizoen boven PSV zouden staan. Het is raar, maar dan wel in positieve zin.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *