FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil langer door met El Ahmadi

Dit seizoen is Karim El Ahmadi één van de betere voetballers van Feyenoord. De middenvelder stond lang in de aandacht om de Rotterdammers te verlaten, maar nu zou de club de verbintenis met hem juist willen verlengen.

De laatste paar seizoen wilde Feyenoord El Ahmadi verkopen, zijn salaris drukt namelijk op de begroting van de club. Vorig seizoen is hij een half jaar verhuurd aan Al Ahli. Nu heeft de middenvelder nog een contract dat hem tot media 2013 bij de Rotterdamse club behoudt.

Omdat El Ahmadi dit seizoen van een grote waarde is gebleken in het team van Feyenoord, wil de club hem langer houden. Eerder gaf Martin van Geel, technisch directeur bij Feyenoord, nog aan dat in 2013 beide partijen uit elkaar zouden gaan, maar nu blijkt het tegenovergestelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *