FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

De Vrij en Mulder opgeroepen voor het Nederlandse elftal

Erwin Mulder en Stefan de Vrij mogen binnenkort voor het eerst meetrainen met het Nederlands elftal. De 23-jarige doelman en en twintigjarige verdediger, die beiden uitkomen voor Feyenoord, kregen maandag het goede nieuws te horen dat Bert van Marwijk hen in actie wil zien tijdens een trainingsstage van Oranje. “Zelf had ik ook wel het idee dat het de laatste tijd goed gaat”, zegt De Vrij op de clubwebsite van Feyenoord.

Er op rekenen dat Van Marwijk hem een invitatie zou sturen deed De Vrij echter niet. “Ik had dit niet aan zien komen. Natuurlijk hoorde en las ik de afgelopen tijd wel verhalen dat ik goed bezig was. Het is leuk als er zo over je gepraat wordt. Zelf had ik ook wel het idee dat het de laatste tijd goed gaat. Deze uitverkiezing is wat dat betreft een prachtige beloning.” De Vrij gaat onbevangen de trainingsstage in, laat hij weten.

“Ik wil in ieder geval laten zien wat ik waard ben. Deze stage pakt in ieder geval niemand mij meer af, daarna zie ik wel verder. Het Nederlands elftal is toch weer een niveau hoger dan Feyenoord. Het EK? Daar heb ik nog geen moment over gedacht eigenlijk, maar het zou fantastisch zijn. Ik heb in ieder geval nog geen vakantie geboekt…”, aldus de centrale verdediger. Dit seizoen deed hij in dertig van de 34 wedstrijden mee bij Feyenoord.

Teamgenoot Mulder, die geen duel miste in de Eredivisie en ook nog nooit opgeroepen werd voor Oranje, toonde zich blij verrast met de oproep voor de trainingsstage. “Natuurlijk had ik er wel eens op gehoopt, maar ik had hier eerlijk gezegd niet aan durven denken. Ik ben heel blij en trots dat ik bij deze stage aan mag sluiten”, aldus de doelman. Behalve Mulder werden ook de keepers Jasper Cillessen, Tim Krul, Maarten Stekelenburg en Michel Vorm uitgenodigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *