FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Bosvelt en Paauwe in beeld als nieuwe jeugdtrainers van Feyenoord’

Paul Bosvelt en Patrick Paauwe zijn bij Feyenoord in beeld om aan de slag te gaan als jeugdtrainer. De Rotterdamse club sprak onlangs met beide oud-Feyenoorders en uit die gesprekken werd duidelijk dat beide heren open staan voor een functie.

“Deze jongens hebben veel betekend voor Feyenoord”, zegt technisch directeur Martin van Geel. “We kijken er serieus naar. Maar als je met zulke namen gaat praten, moet je als club wel met een concrete functie of een plan komen. Bij Feyenoord is voor 98 procent alles ingevuld voor komend seizoen. In de komende twee weken houden we ons bezig met de budgettering en kijken we intern wat er mogelijk is.”

Bosvelt deed de laatste jaren al ervaring op als assistent bij Go Ahead Eagles, maar oud-collega Paauwe moet zijn eerste stappen als trainer nog zetten. “Ik ben benieuwd wat Feyenoord heeft”, zegt Paauwe. “Paul is al iets verder dan ik. Ik denk voor mijzelf ook nog na welke rol in het plaatje past.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *