FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Gill Swerts vertrekt bij Feyenoord

Als Feyenoord op 27 juni begint aan het nieuwe seizoen zal verdediger Gill Swerts ontbreken. De rechtsback heeft te horen gekregen dat de club zijn aflopende contract niet zal verlengen waardoor de Belg na dit seizoen transfervrij op zoek kan naar een nieuwe werkgever.

“We hebben hem uitgelegd waarom en Gill kon ons volledig begrijpen. Hij is een fantastische prof, maar we kiezen nu voor andere spelers op zijn positie”, zo laat technisch directeur Martin van Geel weten aan NUsport.

De 29-jarige Swerts kwam halverwege het vorige seizoen van AZ naar Feyenoord. De verdediger kwam in Nederland verder uit voor Excelsior, ADO Den Haag en Vitesse. Naast Swerts neemt Feyenoord per 1 juli ook afscheid van Dani Fernandez en Ricky van Haaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *