FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman blijft contact houden met Guidetti

Ronald Koeman heeft genoten van de samenwerking met John Guidetti. De Feyenoord-trainer zal de jonge aanvaller dan ook zeker niet uit het oog verliezen nu hij weer naar Engeland vertrekt. “Ik heb echt een band met John opgebouwd. Hij kon het altijd goed hebben als ik wat tegen hem zei.

Communiceren met hem ging veel makkelijker dan destijds met Zlatan Ibrahimovic bij Ajax. Die was wat meer gesloten”, laat Koeman weten aan NUsport.

“John is een open boek. Ik zal zeker contact met dat mannetje blijven houden”, zegt Koeman dan ook. Guidetti werd door zijn goals dit seizoen mateloos populair bij de Feyenoord-aanhang. De Zweedse aanvaller beging echter ook weleens een misstap, zegt Koeman.

“Ik heb dit seizoen geregeld even op de rem moeten trappen bij John. Hij was pas negentien jaar toen hij hierheen kwam, dus dan moet je zo’n jongen als het ware een beetje opvoeden”, besluit de coach van Feyenoord. Guidetti sluit in de voorbereiding op volgend seizoen zeer waarschijnlijk weer aan bij Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *