FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Royston Drenthe wil zo snel mogelijk terug naar Feyenoord

Royston Drenthe wil het volgende seizoen weer voor Feyenoord spelen. De geboren Rotterdammer is klaar met zijn avontuur in het buitenland en wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland.

‘Ik wil weer doen wat ik leuk vind en dat is voetballen. Bovendien is Rotterdam mijn stad’, vertelt de 25-jarige speler aan de Telegraaf. ‘Of Feyenoord mij al gebeld heeft? Nee, maar dat maakt niet uit. Ik bel ze desnoods zelf wel’.

Mogelijk zal het salaris van Drenthe een struikelblok zijn voor Feyenoord. De oud speler van Real Madrid verdient een enorm salaris voor Nederlandse begrippen. De vraag is of de clubliefde van Drenthe ook door de portemonnee zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *