FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord richt pijlen opnieuw op Lex Immers

Feyenoord praat deze week met ADO Den Haag over een mogelijke transfer van Lex Immers. De Rotterdamse club wil de middenvelder graag overnemen, maar dient daartoe wel een afkoopsom neer te tellen.

Vorig jaar strandde een poging Immers naar De Kuip te halen op de hoogte van de vraagprijs. Destijds bood Feyenoord 750.000 euro en stond de Rotterdamse delegatie onder leiding van technisch directeur Martin Van Geel binnen een paar minuten weer buiten.

‘Korter dan toen kan niet’, zegt hij tegen Voetbal International, ‘maar wij hebben goede hoop dat de gesprekken nu wat langer kunnen duren. We zien een opening om Lex naar De Kuip te halen, tegen een bedrag dat voor Feyenoord-begrippen acceptabel is.’

ADO laat via commissaris Paul Beyersbergen weten vast te houden aan een vraagprijs die hoger ligt dan driekwart miljoen. ‘Lex heeft nog een contract voor twee jaar’, zegt hij.

‘Ik weet een beetje wat clubs vragen voor andere spelers. De spits van De Graafschap bijvoorbeeld heeft een korter contract en een lager salaris dan Lex (Beyersbergen doelt op de door ADO begeerde Rydell Poepon, vraagprijs één miljoen, red.). Feyenoord zal dus met een serieus bod moeten komen. Ik noem geen bedragen, maar zevenenhalve ton is geen optie. Dáárvoor gaan we ook niet aan tafel, om te voorkomen dat er weer allerlei mensen teleurgesteld raken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *