FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil supertalent van Manchester City huren’

Feyenoord heeft een opvolger voor John Guidetti op het oog. De huurling, die komend seizoen terugkeert naar Manchester City, ziet daar naar verluidt een ploeggenoot de omgekeerde weg bewandelen. Feyenoord hoopt ‘supertalent’ Denis Suárez namelijk te huren van City. Dat meldt het Algemeen Dagblad

De achttienjarige Spanjaard is een grote belofte in de voetbalwereld. De aanvallende middenvelder van The Citizens wordt door de zogenoemde kenners bestempeld als een van de grootste talenten van Europa. Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, bevestigt dat de Rotterdammers op de hoogte zijn van de kwaliteiten van Suárez.

“Inderdaad een heel aantrekkelijke speler”, erkent de beleidsbepaler. Tijdens zijn recente bezoek aan Manchester woonde Van Geel een wedstrijd bij tussen de reserve-elftallen van City en KV Mechelen. Tijdens dat duel zag hij de mogelijke versterking in actie. “Ik heb na dat duel gezegd dat er bij dat elftal van Manchester City minimaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *