FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Georginio Wijnaldum maakt geen progressie’

Feyenoord jeugdtrainer, Cor Adriaanse volgt PSV-middenvelder Georginio Wijnaldum op de voet. Volgens Adriaanse blijft Gini echter steken in zijn ontwikkeling en maakt geen progressie.”Hij maakt nog steeds dezelfde fouten als op zijn achttiende bij Feyenoord. Hij heeft geen overzicht, loopt constant met zijn hoofd naar beneden en speelt de bal lang niet altijd op het juiste moment af.”

“Sinds zijn achttiende heeft hij iets van vier trainers gehad. De een benadert hem zus, de ander zo. Maar niemand is erin geslaagd de minpunten uit zijn spel te halen. Hopelijk kan hij de slag maken. Dat gun ik hem, want het is een goed ventje,” zegt hij tegen Nu Sport.

Adriaanse vond Wijnaldum op zijn achttiende in potentie verder dan Robin van Persie op die leeftijd. “Dat wás hij ook”, zegt Adriaanse. “Wijnaldum speelde al sinds zijn zestiende in het eerste en had op zijn achttiende een basisplaats. Robin debuteerde pas op zijn achttiende bij Feyenoord1.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *