FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Beerschot aast op transfervrije Gill Swerts

Beerschot AC, de club waar Nederlander Adrie Koster trainer is, lonkt naar de diensten van verdediger Gill Swerts. Dit meldt de Gazet Van Antwerpen donderdag. Onlangs kreeg de Belg te horen dat zijn contract bij Feyenoord niet wordt verlengd.

“Verscheidene clubs hebben interesse, maar die van Beerschot is het meest concreet”, aldus de 29-jarige oud-speler van onder meer Excelsior, ADO Den Haag, Vitesse en AZ. “Ik had al een gesprek met Koster. In Antwerpen zijn er mogelijkheden en meneer Vanoppen, de voorzitter van de club, wil iets moois neerzetten. Het interesseert me, maar ik beslis pas volgende maand over mijn toekomst. Ook het buitenland is een optie.”

Swerts speelde in het verleden nooit eerder voor een club uit zijn geboorteland. Gilles debuteerde in 2001/2002 in het betaalde voetbal bij Excelsior. Dit seizoen was hij vier keer te bewonderen in het shirt van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *