FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt zet streep door transfer naar Feyenoord

Dirk Kuyt komt deze zomer niet terug naar Feyenoord. De 31-jarige aanvaller heeft de club uit Rotterdam laten weten een terugkeer te zien als een te grote stap terug. Dat schrijft het Algemeen Dagblad maandagochtend.

Kuyt laat weten Feyenoord wel als een serieuze optie gezien te hebben. In Rotterdam lag er een driejarig contract voor hem klaar. “Maar op meerdere vlakken zijn de contrasten groot”, aldus de aanvaller. “Te groot op dit moment, de club en ik zien dat allebei wel in.”

De 31-jarige aanvaller ziet nog voldoende mogelijkheden om de komende paar seizoenen mee te draaien in een Europese topcompetitie. “Als je 35 of 36 jaar bent, weet je dat je carrière er bijna op zit, maar ik ben pas 31, in de kracht van mijn leven. Nog twee, drie jaar in de buitenlandse top meedraaien, moet zeker lukken.”

Kuyt lijkt komende zomer te vertrekken bij Liverpool en heeft naar eigen zeggen over belangstelling niet te klagen. “Het liefst zou ik nu bij Liverpool blijven om volgend seizoen in mijn laatste contractjaar keihard revanche te nemen”, vertelt Kuijt. “Maar onder deze trainer (Kenny Dalglish, red) heb ik niet de illusie dat ik straks wel weer elke week word opgesteld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *