FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil Castaignos terughalen naar de Kuip

Luc Castaignos is komend seizoen mogelijk weer in het shirt van Feyenoord te bewonderen. De Rotterdammers zijn nog op zoek naar een spits en zien in de negentienjarige spits van Internazionale een serieuze optie. “Wij hebben Luc op ons lijstje staan”, vertelde technisch directeur Martin van Geel.

Castaignos wilde niets zeggen over een eventueel verhuur aan Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer Karim El Atmani wilde wel iets kwijt. “Luc weet dat Feyenoord voor hem in de markt is. Hij is uiteraard trots dat Feyenoord hem op het oog is om terug te keren naar De Kuip”, vertelde de belangenbehartiger in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“De clubleiding van Feyenoord probeert om met Marco Branca, de technisch directeur van Inter, te praten over Castaignos. Internazionale zal de komende weken besluiten wat er met bepaalde spelers zal gebeuren. Daar hoort ook Luc bij. Deze maand zal duidelijk worden waar de toekomst van hem ligt.”

Castaignos kwam in zijn eerste seizoen nauwelijks aan spelen toe bij Inter, weet ook El Atmani. “Het is hectisch geweest in Milaan. Of Castaignos spijt heeft van zijn stap? Gedane zaken kun je niet meer terugdraaien. We kijken liever vooruit. Luk heeft geen spijt. Hij is fysiek en mentaal veel sterker geworden en heeft ook als persoon zich ontwikkeld.”

“Over interesse heeft hij niet te klagen, maar we zullen er nu alles aan doen om de juiste keuze te maken. Hij heeft weinig gespeeld en raakte daardoor ook uit beeld bij Jong Oranje. Volgens seizoen moet hij veel meer spelen, dat is duidelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *