FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti mist het EK nu definitief

John Guidetti kan een streep zetten door het EK. De jeugdige aanvaller heeft een virusinfectie en is niet op tijd hersteld om deel te kunnen nemen aan het landentoernooi met zijn vaderland Zweden. Op de website van de Zweedse voetbalbond laat Guidetti weten teleurgesteld te zijn.

“Ik heb een fantastisch seizoen bij Feyenoord achter de rug en heb mogen debuteren voor het Zweedse nationale elftal”, vertelt de spits. “Het EK was voor mij het grote doel van dit seizoen. Het is ontzettend jammer dat ik die kans niet krijg, maar ik besef dat ik op dit moment geen risico kan nemen. Daarom blijf ik vooral vooruit kijken. Ik zal er alles aan doen om fit te worden, zodat ik fit en in vorm ben om in augustus aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

De talentvolle aanvaller weet overigens nog niet waar hij het nieuwe seizoen zal spelen. Guidetti staat onder contract bij Manchester City, maar zal door de felle concurrentie daar niet kunnen rekenen op veel speeltijd. Een verhuur ligt voor de hand, maar de vraag is of City hem in de Premier League aan het werk wil zien of nog een keer de kans geeft zich buiten de Engelse landsgrenzen te bewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *