FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘FC Twente geinteresseerd in degradant De Guzman’

FC Twente waagt opnieuw een poging voor Jonathan de Guzman, meldt De Telegraaf. De Tukkers denken een kans te maken, nu werkgever Villarreal is gedegradeerd naar de Segunda División.

FC Twente heeft al naar de Guzman geïnformeerd, de kans op een transfer is desalniettemin klein. Villarreal betaalde vorig jaar liefst acht miljoen euro voor de aanvallende middenvelder, die overkwam van Real Mallorca.

De oud-Feyenoorder strijkt bovendien een salaris op dat Nederlandse clubs niet kunnen opbrengen. De Guzman kwam afgelopen seizoen tot 27 optredens, waarin hij één keer scoorde. In de competitie was hij in 2012 echter maar één keer basisklant. Zijn contract loopt door tot 2016.

De Guzman (24) liet in maart al weten open te staan voor een rentree in de Eredivisie. “Aan de ene kant denk ik: het is te vroeg voor een rentree in Nederland”, zei hij destijds. “Maar aan de andere kant: als ik het daar goed doe, kom ik misschien meer in beeld bij de Nederlandse bondscoach.”

De geboren Canadees met een Nederlands paspoort verlangt naar speeltijd. “Ik wil slagen in een groot voetballand, maar ik ben nog jong en moet nu spelen. En in Nederland heb ik toch een bepaalde status. Ik sta open voor een terugkeer”, waren zijn woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *