FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord bezig met contracteren van twee middenvelders’

Feyenoord is druk bezig de selectie voor het seizoen 2012/13 in orde te krijgen. De Rotterdammers raken John Guidetti weer kwijt aan Manchester City en nemen afscheid van Gill Swerts, Ricky van Haaren en Dani Fernández, maar hopen dat de spelersgroep voor het overige deel vooral intact blijft. Met de transfervrije Otman Bakkal heeft technisch directeur Martin van Geel inmiddels een eerste onderhoud gehad.

De middenvelder werd afgelopen seizoen gehuurd van PSV en deed het uitstekend in De Kuip. Bakkal miste weinig wedstrijden, scoorde negen keer en had een belangrijk aandeel in het veroveren van plaats twee met Feyenoord. Enige tijd geleden gaf hij echter aan te twijfelen over wel of niet aanblijven. Gezien zijn leeftijd dacht de 27-jarige Eindhovenaar ook aan het buitenland, maar voorronde Champions League is ook absoluut een optie.

Bakkal heeft inmiddels om tafel gezeten met Van Geel, zo weet het Algemeen Dagblad. De technisch directeur gaf eerder aan al meer duidelijkheid te hebben over de toekomst van de middenvelder. Nu houdt hij zich nog op de vlakte. “Er volgt een nieuwe afspraak”, luidt zijn conclusie. Intussen probeert Feyenoord ook Lex Immers weg te halen bij ADO Den Haag, een zaak die al langere tijd loopt.

Namens ADO laat commissaris Mark van der Kallen optekenen dat er gepraat is met Feyenoord over de transfer van de aanvallende middenvelder annex aanvaller. “Het was een prettig gesprek, maar vraag en aanbod liggen nog ver uit elkaar”, merkt Van der Kallen op. De 25-jarige Immers ligt nog tot medio 2014 vast in de Hofstad en wil na vijf jaar ADO graag naar De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *