FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel wacht nog op duidelijkheid van Bakkal

Er komt een vervolggesprek tussen Feyenoord en Otman Bakkal. De club zat deze week voor het eerst met de zaakwaarnemer van Bakkal rond de tafel om de toekomst te bespreken.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigt het het gesprek over een langere samenwerking. “En daar kan ik nog geen ja of nee op zeggen. Er volgt een nieuwe afspraak”, laat hij weten aan het Algemeen Dagblad.

De 27-jarige Bakkal werd dit seizoen gehuurd van PSV, waar zijn contract deze zomer afloopt. Feyenoord kan hem daardoor transfervrij overnemen. De middenvelder had in eerste instantie echter een voorkeur voor het buitenland, maar het geplande vervolggesprek laat in elk geval zien dat er een opening is gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *