FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ajax en Feyenoord strijden om Zuid-Afrikaan’

Ajax en Feyenoord hebben interesse in May Mahlangu. De Zuid-Afrikaanse voetballer speelt momenteel bij het Zweedse Helsingborgs IF. Dit meldt KickOff woensdag.

De 23-jarige middenvelder heeft naast Ajax en Feyenoord ook interesse van twee Duitse en een Turkse club. Volgens Nadeem Mahmood, zaakwaarnemer van de middenvelder, kan een transfer van zijn cliënt snel beklonken worden. “Mahlangu is afgelopen tijd veel bekeken door buitenlandse scouts. We hebben veel contact gehad met die clubs. Binnen een week of twee horen wij meer.”

“Hij zal alleen Helsingborgs verlaten voor een ploeg dat hoger staat aangeschreven. Het moet een club zijn waar hij door kan groeien naar een nog betere speler,” aldus de zaakwaarnemer van de speler uit Zuid-Afrika. Mahlangu komt sinds 2008 uit voor de huidige nummer vijf uit Zweden. Hierin speelde de jonge voetballer 59 wedstrijden, waarin hij zes treffers maakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *