FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Erwin Mulder tekent contract tot medio 2015

Feyenoord-doelman Erwin Mulder ondertekende woensdagmiddag na de training in Rotterdam zijn nieuwe contract bij de Stadionclub. Dat contract bindt hem tot medio 2015 bij de club. Het was een speciale week voor de sluitpost, aangezien hij voor het eerst meetrainde met Oranje in Hoenderloo.

“Mijn doel was om een goede indruk achter te laten en ik denk dat dat ook gelukt is”, doelde Mulder op de digitale huis van de club over zijn trainingsstage bij het Nederlands elftal. “Keeperstrainer Ruud Hesp heeft mij ook laten weten dat hij tevreden over me was, dus dat was mooi om te horen. Ik wist dat de insteek was dat ik twee dagen mee zou trainen. Na een mooi seizoen bij Feyenoord voelden die dagen al als een bonus.”

Hij vervolgde: “Oranje was toch een jongensdroom van mij. Nu was het nog alleen maar een stage, maar het is niet voor niets dat ik er nu bij zat. Dat is een teken dat ze me in de gaten houden. Dat is een goed teken voor de komende jaren.” Als traditie kreeg Mulder werd zijn keepersshirt met nummer 17 door Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, tentoon gesteld. Tevens maakte hij bekend dat hij volgend seizoen met rugnummer 1 zal spelen.

“Erwin heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt als keeper”, aldus Van Geel. “Zijn uitnodiging voor het Nederlands elftal is wat dat betreft een heel mooie erkenning voor hem.” Mulder is blij met deze contractverlenging.

“Vanavond ga ik deze contractondertekening nog wel even vieren door met mijn broers en mijn moeder een klein drankje te drinken. Ik speel nu al vanaf mijn vijftiende bij Feyenoord. Elke contractverlenging blijft toch iets bijzonders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *