FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kalou wil met Kuyt terug naar speeltuin Feyenoord

Op een dag zal Salomon Kalou weer bij Feyenoord spelen. Volgens de Chelsea-spits beleefde hij het meeste plezier aan voetbal toen hij in Rotterdam speelde. Als het even kan, komt Kalou samen met Dirk Kuyt terug. “K2 komt terug in de Kuip. Echt waar,” zei hij tegen NUSport.

“Ik wil dolgraag weer bij Feyenoord spelen”, vertelde de Ivoriaan. “Misschien over een paar jaar, misschien eerder. Ze mogen me altijd bellen, ze zijn de eerste op mijn lijstje. Voetbal is werk voor me geworden. Ik heb zes jaar keihard gewerkt, ik ben wijs geworden en weet wat goed voor me is. Toen genoot ik echt.”

Samen met Dirk Kuyt zorgde Kalou voor veel succes in Rotterdam. K2, zoals het aanvalsduo werd genoemd, zal weer herenigd worden als het aan Kalou ligt. “K2 komt terug in De Kuip. Echt waar. Laatst zei ik tegen Kuyt na Liverpool-Chelsea: als je klaar bent om terug te keren, bel me en we gaan samen. Hij zei: geen probleem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *