FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kuyt: ‘Ik blijf het liefst bij Liverpool’

Het is nog altijd niet helemaal duidelijk waar Dirk Kuyt volgend seizoen actief is. Vooralsnog speelt hij komend jaar gewoon bij Liverpool, waar hij nog een contract tot medio 2013 heeft.

Wanneer Liverpool de nieuwe trainer wereldkundig maakt, zal de 31-jarige Katwijker zijn toekomst definitief gaan bepalen. “Ik blijf het liefst bij Liverpool, dat heb ik de afgelopen maanden steeds gezegd”, zegt Kuyt in AD/Sportwereld. “Maar onder Dalglish had ik niet de illusie dat hij me komend seizoen veel vaker zou gaan opstellen. Nu is het even afwachten. Ik weet niet wat Liverpool precies gaat doen met de trainersvacature.”

Onder de woensdag ontslagen Dalglish kwam Kuyt weinig aan spelen toe. De Nederlander hoopt onder de nieuwe trainer, waarschijnlijk Roberto Martínez (Wigan Athletic), op meer kansen. Naast Martínez, waar Liverpool snel mee zal praten, zouden er nog vier of vijf trainers kandidaat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *