FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ron Vlaar zet alles op alles om het EK te halen

Ron Vlaar zet alles op alles om de EK-selectie te halen. De pijn van vier jaar geleden wil de Feyenoorder nooit meer meemaken.

Vlaar is ervan overtuigd dat hij goed genoeg is voor het niveau dat Oranje nastreeft. Twee jaar geleden was dat anders. “Ik kwam terug van een zware knieblessure en mijn lichaam was na een zwaar seizoen op. Nu voel ik me anders, na een goed jaar zelfs sterker dan ooit”, aldus de verdediger.

Vier jaar geleden viel Vlaar op het laatste moment buiten de boot. “Ik viel in Oostenrijk op het allerlaatste moment af en dat gevoel wil ik nooit meer meemaken. Als je zo dicht bij een eindtoernooi bent, is die pijn onbeschrijflijk”, besluit de zesvoudig international in De Telegraaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *