FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord ziet af van Drenthe en Bulykin

De kans is klein dat Royston Drenthe deze zomer terugkeert bij Feyenoord. De 25-jarige linkspoot liet onlangs weten graag terug te keren bij de Rotterdamse formatie, die echter geen interesse hebben in hem.

Drenthe staat momenteel nog onder contract bij Real Madrid, maar is daar in het bezit van een aflopend contract. Dit seizoen verhuren de Madrilenen hem aan het Engelse Everton. Het is nog onduidelijk of er nog clubs concrete interesse in de oud-speler van Feyenoord hebben.

Naast Drenthe werd Feyenoord ook in verband gebracht met Dmitry Bulykin, die deze zomer moet vertrekken bij Ajax. De spits staat echter niet op het lijstje bij de Stadionclub. De Rus kon ook een contract tekenen bij ADO Den Haag, maar die konden niet voldoen aan de financiële eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *