FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti kan beter worden dan Ibrahimovic’

Het plafond van John Guidetti ligt volgens trainer Ronald Koeman nog vele malen hoger dan de Eredivisie. De trainer van Feyenoord denkt zelfs dat de talentvolle Zweed ooit beter kan worden dan zijn landgenoot Zlatan Ibrahimovic.

“Hij kwam hier vorig jaar zomer en paste zich zonder enige moeite aan. Volgens mij had hij zelfs nog nooit in een elftal gespeeld met drie spitsen”, vertelt Koeman. “Als je zoiets op je negentiende al kunt, dan kan je niet anders dan een hele grote speler worden.”

De Zweedse aanvaller was met negentien treffers van een onschatbare waarde voor Feyenoord. De Rotterdammers nemen dan ook met pijn in het hart afscheid van Guidetti, die weer terugkeert naar zijn eigenlijke werkgever Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *