FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman blij met Rinus Michels Award

Ronald Koeman mocht vrijdag de Rinus Michels Award in ontvangst nemen. Hiermee kroonde hij zichzelf tot trainer van het jaar. De oefenmeester wist met Feyenoord deelname aan de voorrondes van de Champions League af te dwingen.

“Dit is een fantastische waardering. Niet alleen voor mij, maar voor de hele technische staf. We hebben met elkaar uitstekend gefunctioneerd, wat heeft geleid tot een mooi seizoen en de uiteindelijke tweede plaats”, aldus een nuchtere Koeman. “De verwachtingen voor komend seizoen zullen hooggespannen zijn, maar die uitdaging gaan we graag aan met zijn allen.”

Naast de Rinus Michels Award, werd de jeugdopleiding van de Rotterdammers verkozen als de beste van Nederland. “Op Varkenoord wordt uitstekend werk verricht, daar hebben wij dit seizoen met het eerste elftal de vruchten van kunnen plukken.”

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, heeft bewondering voor de prestaties van Koeman. “Deze prijs voor Ronald is dik verdiend. Daarnaast is het uniek dat de jeugdopleiding drie jaar op rij is verkozen tot beste van Nederland, zeker omdat het voor de club niet de meest gemakkelijke jaren zijn geweest. Dat het nu zichtbaar beter gaat is prettig, maar er staan ons nog genoeg uitdagingen te wachten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *