FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord ontloopt Braga en Spartak in voorronde CL

De overwinning van Chelsea in de Champions League heeft ook gevolgen voor het rijtje mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de voorronden. De ploeg van trainer Ronald Koeman ontloopt in de derde voorronde in elk geval Sporting Braga en Spartak Moskou, zo meldt AD Sportwereld.

De zege van Chelsea op Bayern München zorgt ervoor dat de Engelsen als titelverdediger opnieuw aan de Champions League mee mogen doen, en niet de nummer vier van de Premier League, Tottenham Hotspur. Die verandering werkt ook door in de ranking van de andere teams. Zo zijn het Portugese Braga en Spartak uit Rusland nu direct geplaatst voor de vierde voorronde. Bij Spartak speelt Demy de Zeeuw.

Feyenoord kan in de derde voorronde nu nog vier mogelijke opponenten treffen. Dinamo Kiev (Oekraïne) en Fenerbahçe (Turkije) zijn al zeker als mogelijke tegenstanders. Waarschijnlijk zijn Club Brugge en Panathinaikos, winnaar van de play-offs in Griekenland, de andere kandidaten. Veel hangt af van de Deense competitie, waar het verrassende Nordsjaelland nog alle voor de hand liggende schema’s in de war kan schoppen. Woensdag is de laatste speelronde in Denemarken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *