FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord gaat El Ahmadi niet vrijgeven’

Pim Verbeek mag als coach van de Marokkaanse olympische ploeg drie dispensatiekrachten oproepen, dat gaat echter nog wel voor problemen zorgen. Spelers willen wel, de clubs hebben echter de macht om ‘nee’ te zeggen.

“Er zijn heel veel spelers van de nationale selectie die al hebben aangegeven dat ze mee willen”, zegt Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het probleem zit ‘m in het feit dat de clubs bij deze spelers het laatste woord hebben.”

“Neem nou Feyenoord. Zij spelen de voorronde Champions League. Ronald Koeman gaat een belangrijke speler als Karim El Ahmadi vast niet vrijgeven”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. “Met Oussama Assaidi (Heerenveen, red.) zal het niet anders zijn.”

Op het jeugdtoernooi in Toulon spelen deze week Najah, Mokhtar en Labyad (PSV), Kali (Utrecht), Bel Hassani (Sparta) en Tighadouini (Volendam) mee met Jong Marokko. “Zij maken allemaal kans op de Spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *