FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Italiaanse interesse in Ron Vlaar is totale onzin’

Arnold Oosterveer heeft de geruchten over Italiaanse interesse voor Ron Vlaar krachtig de kop ingedrukt. De zaakwaarnemer van de verdediger is op de hoogte van de vermeende interesse van Fiorentina en Genoa. Een Italiaanse geruchtenwebsite beweerde zelfs dat de makelaar al in Italië was.

“Die berichten zijn totale onzin”, viel Oosterveer direct met de deur in huis tegenover RTV Rijnmond. Dat was alles wat Oosterveer kwijt wilde over de vermeende interesse voor zijn cliënt, wiens contract in De Kuip doorloopt tot 2014.

De 27-jarige verdediger staat al sinds 2006 onder contract bij de Stadionclub. De aanvoerder van de Rotterdammers verdedigde 130 keer de clubkleuren van Feyenoord. Momenteel maakt de geboren Hensbroeker deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal in de aanloop naar het EK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *