FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti lovend over Anass Achahbar

John Guidetti is laaiend over de ontwikkeling van Anass Achahbar. De Zweedse aanvaller, die komende zomer waarschijnlijk weer terugkeert naar Manchester City, denkt dat Feyenoord met Achachbar de spits voor de toekomst al in huis heeft.

“Toen hij aansloot bij de selectie, zag je de oudere spelers denken: ‘zo, die jongen kan wel iets’. Komend seizoen is hij een jaar wijzer en vooral een jaar sterker. Hij heeft alles in huis om ver te komen. Technisch zullen er in Europa weinig beter zijn dan Anass”, zegt Guidetti tegen het Algemeen Dagblad.

Achahbar genoot zelf vooral van het bereiken van de tweede plek. “Al die dolblije mensen, ik vond het indrukwekkend”, zegt hij. “Er klommen spelers op het dak van de bus en ik besloot hetzelfde te doen. Toen ik daar die mensenmenigte zag, dacht ik maar één ding: ‘wat nou als ik hier zou zitten als belangrijke speler van Feyenoord? Zoals Jordy Clasie, John Guidetti of Ron Vlaar. Zou het dan nog mooier zijn?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *