FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Otman Bakkal verlaat Feyenoord voor buitenland, Immers opvolger’

Otman Bakkal zal Feyenoord komende zomer verlaten. De 27-jarige middenvelder verkiest een avontuur bij een buitenlandse club boven nog een seizoen in Rotterdam-Zuid. Dat meldt Voetbal International-redacteur Martijn Krabbendam op zijn Twitter-account.

Bakkal werd dit seizoen door Feyenoord gehuurd van PSV en ziet zijn contract in Eindhoven deze zomer aflopen, waardoor hij een transfervrije status heeft. De Stadionclub heeft ondertussen niet stilgezeten, want zijn opvolger is al bijna vastgelegd door de clubleiding van Feyenoord.

Lex Immers moet hem komend seizoen doen gaan vergeten in De Kuip. De middenvelder staat momenteel nog onder contract bij ADO Den Haag, waar zijn verbintenis doorloopt tot medio 2014. Bij eerdere onderhandelingen tussen de twee clubs was het verschil tussen vraag en aanbod nog erg groot, maar Feyenoord verwacht desondanks snel tot een akkoord te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *