FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti wacht uitleenbeurt aan Swansea City’

Manchester City-aanvaller John Guidetti kan een uitleenbeurt aan Swansea City tegemoet zien. De Zweedse aanvaller werd het afgelopen seizoen al door de kapitaalkrachtige club uitgeleend aan Feyenoord, waar hij zich ontpopte tot de publiekslieveling en de topscorer.

Een nieuwe verhuurperiode aan Feyenoord behoort voor zijn werkgever Manchester City echter niet meer tot de mogelijkheden, aangezien men hem ervaring wil laten opdoen op een niveau dat in hun ogen hoger ligt dan dat van Feyenoord. Swansea City voldoet volgens de club wel aan dat profiel, zo laat Express Football weten.

Swansea City-bestuurder Brendan Rodgers is gecharmeerd geraakt van de jonge aanvaller, en zou hem daarom graag voor een seizoen van Manchester City willen huren. Guidetti zou in Wales dan Michel Vorm tegen het lijf lopen, de Oranje-international die daar de afgelopen jaargang zijn debuutseizoen onder de lat kende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *