FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Salomon Kalou mag transfervrij vertrekken bij Chelsea

Salomon Kalou kan transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. De Ivoriaanse aanvaller van Chelsea heeft een aflopend contract. De Londense Champions League-winnaar wil de verbintenis niet verlengen.

Dat meldt de BBC donderdag. Ook verdediger José Bosingwa krijgt slecht nieuws te horen van de Engelse clubleiding. In het contract van Bosingwa staat een optie voor nog een seizoen, maar deze wordt niet gelicht.

Voor Feyenoord-fans zal het nieuws als muziek in de oren klinken. Kalou heeft meerdere malen aangegeven graag terug te keren bij Feyenoord, de club die hij in 2006 verliet. In de tussentijd maakte hij meer dan 250 keer zijn opwachting in het eerste elftal van Chelsea, waaronder afgelopen zaterdag tegen Bayern München.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, wilde eerder deze week niet te hard van stapel lopen. “Het zou zeker een welkome versterking zijn. Voor iemand met zijn kwaliteiten staat de deur altijd open”, zei Van Geel tegen RTV Rijnmond. “Maar wij gaan in ieder geval niet zelf achter hem aan. Dat doen wij überhaupt niet bij dusdanig onhaalbare spelers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *