FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

De Guzman: “Absoluut geen contact met HSV”

Jonathan de Guzman hoopt deze zomer te kunnen vertrekken bij Villarreal. De club degradeerde dit seizoen uit de Primera Divisiòn en de oud-Feyenoorder heeft geen zin om uit te komen op het tweede niveau in Spanje. Hamburger SV zou interesse hebben, maar hier weet De Guzman niets van.

Eerder deze week meldden enkele media dat HSV ook belangstelling zou hebben voor Demy de Zeeuw. De middenvelder ontkrachte dit gerucht echter. “Dit is nieuws voor mij, wij hebben absoluut geen contact met Hamburger SV”, aldus Edwin Olde Riekering, de zaamwaarnemer van De Guzman, tegenover Hamburger Morgenpost.

Technisch directeur Frank Arnesen wil zich niet uitlaten over de vermeende interesse in De Guzman. “Hij is een zeer goede speler. Maar er is nog niets getekend, dus leveren wij hier verder geen commentaar op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *