FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord legt Anass Achahbar langer vast

Anass Achahbar heeft vrijdag zijn toekomst voor een extra seizoen verbonden aan Feyenoord. De talentvolle aanvaller van de Stadionclub lag aanvankelijk tot medio 2014 vast in Rotterdam, maar de beide partijen hebben het contract opengebroken tot de zomer van 2015.

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de nieuwe overeenkomst. “Wij zijn heel tevreden over de groei die Anass het afgelopen seizoen heeft getoond en verwachten dat hij zich komend jaar verder door kan ontwikkelen”, vertelt hij op de officiële website van Feyenoord. “Anass is een buitengewoon talentvolle jongen. Komend seizoen zal hij voor het eerst volledig deel uit gaan maken van de A-selectie en mag hij laten zien wat hij in zijn mars heeft.”

Ook Achahbar zelf toont zich gelukkig met zijn opengebroken spelerscontract. “Het geeft me een fantastisch gevoel dat ik langer bij Feyenoord mag blijven en dat de club toekomst in mij ziet. Aan mij nu om dat vertrouwen waar te maken. Mijn doelstelling voor komend seizoen is om me verder te ontwikkelen en een zo hoog mogelijk niveau te bereiken”, aldus de achttienjarige jeugdinternational, die het afgelopen seizoen negen keer uitkwam in de hoofdmacht van Feyenoord. Hij was tweemaal trefzeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *