FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kevin Hofland biedt excuses aan

Kevin Hofland heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor de kritiek die hij eerder uitte op het bestuur van Fortuna Sittard. De onlangs gestopte voetballer deelde een sneer uit naar onder meer algemeen directeur Jos Alberts, die volgens Hofland ‘geen voetbalverstand zou hebben’.

“Mijn reactie was bedoeld om te achterhalen wat supporters en bestuur samen kunnen doen om Fortuna de goede weg te laten bewandelen en om de supporters zich niet tegen het huidige bestuur te laten keren”, zo verklaarde de oud-speler van de Limburgse club op het digitale thuis van Fortuna.

“Ik besef me terdege dat ik er niet goed aan heb gedaan om mijn eigen mening te geven wat nu juist een averechts effect kan hebben op de naam Fortuna Sittard. Fortuna en de mensen eromheen zijn juist gebaat bij rust en hier heb ik niet aan mee geholpen. Zoals ik zelf al zei telt er maar één belang en dat is het clubbelang, Fortuna Sittard dus.”

“Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden aan de mensen binnen en buiten Fortuna die ik in een negatief daglicht geplaatst heb. Dit is niet mijn bedoeling geweest. In de richting van alle betrokkenen wil ik dan ook nogmaals mijn excuses aanbieden. Ik hoop dat Fortuna weer verder gaat waar het afgelopen seizoen geëindigd is en mogen we uitkijken naar een mooi seizoen en mooie toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *