FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoorder ziet overstap naar ADO wel zitten

Kevin Jansen ziet een overgang naar ADO Den Haag wel zitten. Het Feyenoord-talent wordt mogelijk betrokken in een ruildeal tussen zijn huidige werkgever en de Haagse club, om de overstap van Lex Immers naar Feyenoord te financieren.

“Ik wil in de eredivisie voetballen. Dat kan bij ADO”, vertelt de jongeling aan RTV Rijnmond. “Feyenoord wil mijn contract niet verlengen en kan nu nog geld voor mij ontvangen, in dit geval een andere speler. Zij hebben er dus ook profijt van”, vervolgt de twintigjarige jeugdinternational, die tot 2013 verbonden is aan de Stadionclub.

Jansen, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Excelsior, heeft meerdere bewonderaars dan de residentieclub. Onder andere NEC lonkt naar de diensten van de middenvelder. “Ook enkele andere clubs hebben zich een tijd geleden gemeld bij mijn zaakwaarnemer. Maar echt serieus is dat niet.”

Jansen houdt al ernstig rekening met een zomerse transfer naar Den Haag en hoopt op een dag terug te keren in De Kuip. “Ik heb elf jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord gespeeld, het is mijn club. Natuurlijk heb ik er moeite mee om Feyenoord te verlaten, maar er zit niks anders op. Ooit hoop ik nog bij Feyenoord te kunnen spelen”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *