FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Geen ruimte in ons budget voor Drenthe’

Martin van Geel is druk bezig om de selectie van volgend seizoen rond te krijgen. Er ontbreken nog twee belangrijke pionnen in de selectie van oefenmeester Ronald Koeman. Feyenoord is nog op zoek naar een spits en een aanvallende middenvelder. Verwacht wordt dat Lex Immers binnenkort officieel gepresenteerd zal worden als nieuwe speler van de Rotterdamse club. Luc Castaignos is een serieuze kandidaat om John Guidetti op te volgen in De Kuip indien Internazionale, zijn huidige werkgever, toestemming geeft voor een verhuur.

‘Luc is net voor mijn komst verkocht aan Inter. Dat is niet goed gegaan. Het is een speler die Feyenoord, de cultuur van de club en de spelers kent. Het is absoluut een jongen die op onze lijst staat. Als we hem kunnen huren van Inter, dan is hij een serieuze optie’, zegt Van Geel, die de interesse in een eerder stadium al bevestigde, op Radio 1.

De technisch directeur benadrukte tegenover de radiozender dat zij enkel op zoek zijn naar twee extra spelers. Een open sollicitatie van Royston Drenthe zal dan ook niet beantwoord worden. ‘Er is nog geen contact geweest met Drenthe. We zijn al veertien dagen bezig om een budget vast te stellen voor het volgende seizoen. Dat is een budget, waarin een nummer 9 en een nummer 10 kunnen passen, maar dan is ons budget vol. Wij hebben op de positie waar Drenthe – overigens een fantastische speler – kan spelen al een aantal spelers. Dat kan ons budget dus gewoon niet dragen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *