FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Inter wil Castaignos niet verhuren aan Feyenoord

Feyenoord hoopt zo snel mogelijk haar selectie voor het komende voetbalseizoen rond te hebben. De Rotterdammers zijn hard op zoek naar een vervanger van John Guidetti, die weer bij Manchester City aansluit. Luc Castaignos werd gezien als opvolger, maar Internazionale lijkt niet mee te willen werken.

Castaignos zou graag willen terugkeren bij Feyenoord. De spits verliet vorig seizoen Nederland om voor Internazionale te spelen. Vooralsnog hoeft de jeugdinternational zich echter niet rijk te rekenen met speelminuten in Italië. Een verhuurperiode is voor de spits dus erg interessant.

Als we de Italiaanse media moeten geloven dan voelt Internazionale niet zo veel te voelen voor een verhuur Castaignos. Het is echter niet duidelijk wat de Italianen exact met hem van plan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *