FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Sneijder: ‘Ik neem Van Hanegem niet serieus’

Willem van Hanegem meldde deze week in het AD dat hij Wesley Sneijder niet op zou stellen indien hij bondscoach zou zijn. Sneijder heeft dinsdag fel gereageerd op de woorden van het Feyenoord-icoon. ‘Moeten we dat serieus nemen? Ik niet, ik neem het zeker niet serieus’, aldus Sneijder.

De Utrechter vindt tevens dat Van Hanegem zijn kritiek op Wilfred Bouma beter voor zich had kunnen houden. ‘Lekker makkelijk om van Bouma te zeggen dat hij in zijn tijd al geblesseerd was als hij door de draaideur liep. Dat had-ie moeten zeggen toen hij assistent-bondscoach was. Misschien dat meneer Van Hanegem met een beetje meer respect over dit elftal moet praten. Daar wilde ik het graag bij laten.’

Volgens Sneijder spinnen sommige media er juist garen bij als het even wat minder gaat bij Oranje. ‘Die gaan dan zoeken naar kleine dingen waarmee ze de aanval kunnen kiezen. Maar daar zijn we van op de hoogte. Ik loop tien jaar mee, ik weet echt wel hoe dat straks gaat.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *